søndag 6. juni 2010

Frodig forsommer.

Det har regnet litt i Trøndelag så har det vært litt sol, og litt regn igjen. Sånn går vel sommeren for det meste i Norge. Her er det bare det skiftende været som minner om sommer. Det er forferdelig kaldt! Gårsdagens 15 grader er det varmeste vi har hatt siden 16 mai. Det betyr at kjøkkenhagen min, som jeg lot meg lure til å plante og så, sliter litt. Spesielt er det hardt for squash, mais og gresskar.


Men plantene som har bodd ute i hele vinter og ligget under snøen i sprengkulda, er herdet og stortrives med de få solstrålene og det stadige regnet. Hagen er blitt knallgrønn! I skråningen vokser det villt, mens resten av hagen er drapert i de gamle, store buskene som såvidt har begynt å blomstre. Kirsebær, plommer og epler vitner om fordums prakt.
Hagen har nok vært vannskøtt de siste par årene, men vi skal komem i gang og få den på rett kjøl i løpet av sommeren - og kanskje neste sommer med.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad for en kommentar, og skal prøve å svare på dem alle sammen. Kom gjerne med tips og vink eller spørsmål til innleggene.